PALVELUT

Patteriverkoston saneeraustyöt

Oikein toimiva patteriverkosto parantaa asumisviihtyvyyttä ja säästää energiaa. Epätasapainossa oleva patteriverkosto lämmittää koko taloa viileimmän huoneen lämpötilan perusteella. Oikeilla säädöillä saadaan aikaan tuntuviakin muutoksia energiankulutuksessa.

Verkoston toiminnallinen ikä on yleensä 15-25 vuotta. Verkoston korjaus ja säätötarpeen voi huomata toimimattomista pattereista, vuotavista venttiileistä, liian kylmistä tai kuumista asunnoista.

Me huolehdimme siitä, että huonelämpötilat pysyvät tasaisina ja säätäminen onnistuu suoraan termostaattia kääntämällä.

Teemme käyttövesiverkoston säädöt ja saneeraustyöt

Käyttövesiverkoston ammattitaitoinen saneeraus ja huolellinen säätö takaavat, että vesi kulkee kaikkialle turvallisesti. Huonosti toimivaan verkostoon syntyy bakteereja, joka voi olla terveysriski.

Venttiilien toiminta on tärkeä osa käyttöveden jakelua. Mikäli venttiilit eivät syystä tai toisesta toimi, joudutaan koko verkosto tyhjentämään ja tästä aiheutuu päänvaivaa kaikille asukkaille. Venttiileillä voidaan sulkea osia kiinteistöstä esimerkiksi remonttien tai vesivahinko tapauksien vuoksi.

Kaukolämpökeskusten saneeraus

Kaukolämpökeskus on talon sydän. Siksi meille on urakoitsijana tärkeintä, että keskuksen vaihto on vaivatonta talon asukkaille ja käyttäjille.

Kiinteistön lämmön- ja vedenjakeluun pitää voida luottaa.

Pidämme vesikatkot mahdollisimman lyhyenä. Kohteemme ovat yleensä täysin käyttökunnossa samana päivänä. Kylmä käyttövesi on käytössä muutamassa tunnissa ja lämmin vesi virtaa hanoista iltapäivällä, kun aloitamme aamulla.

Kaukolämpökeskuksen käyttöikä noin 20 vuotta.